Sitting dinner

Witlov heeft een eigentijdse ervaring in het presenteren van lekker eten op mooi gestyleerde tafels tijdens bruiloften en andere feesten. Onze keuken heeft een uitgesproken eigen stempel en straalt van versheid. Hieronder vindt u enkele formules die wij u graag aanbieden.

Sharing dinner

Sharing = potten op tafel

Onderaan vindt u een aantal sharing gerechten. Maar het liefst maken we natuurlijk uw favoriet klaar.

Een sharing dinner is synoniem voor “feest aan tafel” alsook de vertaling van de oude en vergeten methode: Service à la Française. Het is een erg conviviale manier om zowel kleine als grote groepen te bedienen en is sinds enkele jaren terug aan een opmars bezig. Per 6 of 8 personen brengen wij u in onze mooie vintage potten en pannen klassieke lekkernijen op een hedendaagse manier klaar gemaakt. De flessen wijn en water worden meteen mee op tafel gezet. Laat u vooral gaan!

Maak uw keuze uit onze lijst met soepen, terrines en paté, primi, vlees-, vis-, en groentegerechten.

Classic dinner

Bent u een voorstander van de klassieke feestformule waarbij iedereen apart aan tafel bediend wordt? Met veel zorg stellen onze chefs hun creaties in Witlov-stijl samen tot een luxueus bord. Uiteraard hoort daar een lekker glas wijn bij. U wordt royaal bediend!

Maak uw keuze uit onze lijst met voor-, tussen-, hoofd-, en nagerechten.