beet

Je weet wel: hapjes, amuses, zakouskis, appetizers, fingerfood, snacks etc. Een ‘beet’ noemen wij dat. Altijd supervers, huisbereid en 100% in your face. We hebben kleine beten, sjieke beten, grote beten en zoete beten voor elke receptie, walking dinner of dessertenbuffet. Klik hier om het menu 2016 aan te vragen.

Kleine beet?

Kroepoek van rode biet met hangop en koriander

Kaaskroket van keiemtaler en parmezaan

Soes van witbier, crème van gerookte forel

Crème van knolselder met Maroilles kaas en geroosterde zonnebloempit

en veeeeeeel meer…

Sjieke beet?

Kalfszwezerik met praliné van pindanoot en aangezuurde wortel

Meringue van rode biet met mierikswortel

Sorbet van oester met appel en mierikswortel

Lepel met langoustine en vanille

en veeeeeeel meer…

Grote beet?

Gepocheerd ei met spinazie, nootmuskaat en mousselinesaus

Flat bread met “pulled pork” en zoetzure salade

Lenterol met Challans kip, garnaal, munt en koriander

Risotto met venkelworst en tomaat
en veeeeeeel meer…

Zoete beet?

Zandkoek met mascarpone en bosbes

Citroen en pijnboompitcake

Soes met crème patissiere en karamel

Citroentartelette met meringue
en veeeeeeel meer…

©witlov